Amikor az ember november végén belecsöppen egy karácsonyi vásár forgatagába, az első gondolata talán még az: „nem korai ez egy kicsit?” Aztán tesz néhány lépést a feldíszitett standok között, megérzi a fűszeres forralt bor és a kürtőskalács illatát, hallja a hangszóróból a lágy dallamokat, és egyszer csak azon kapja magát, hogy magával ragadta az ünnep hangulata. Ennek az egészen különleges adventi miliőnek pedig van egy sokak számára láthatatlan, de annál fontosabb hozzávalója is: a PB-gáz.

Ezekben a napokban már Budapest számos pontján, valamint szinte az összes hazai nagyvárosban ízelítőt kaphatunk a karácsonyi vásárok semmi máshoz nem hasonlítható világából. Az érdeklődők számára ilyenkor természetes, hogy a séta közben ínycsiklandó gasztronómiai különlegességek széles palettájáról válogathatnak, azonban mindez jókora kihívás elé állítja a vendéglátósokat.

A soknapos, többnyire a települések főterein zajló eseményeken kulcskérdés a sütéshez, főzéshez, vízmelegítéshez vagy épp fűtéshez használatos energia biztosítása. És mint annyi más szabadtéri rendezvény, fesztivál esetén, a kitelepülő egységek jelentős része a karácsonyi vásárokon is a lehető legpraktikusabb megoldást, a PB-gázt választja. Egyenletes, magas hőleadásának köszönhetően ez ugyanis ideális a különböző mobil büféknek, konyháknak többek közt a tűzhelyek, gázgrillek üzemeltetésére.

A PB-gáz ráadásul nemcsak egyszerűen, kényelmesen és gyorsan használható technológia, hanem egyben gazdaságos, biztonságos és környezetbarát is. A tiszta égésének köszönhetően a pecsenyesütők, grillbódék vásárlói sem a kellemetlen szagoknak, sem a füstnek nincsenek kitéve, ráadásul kiszámíthatósága miatt nagyszámú vendéget is megbízhatóan ki lehet szolgálni vele.

A különböző vásárokon a gasztrostandok színfalai mögé kukkantva a Prímaenergia legnépszerűbb termékével, a klasszikus 11,5 kg-os töltetű gázpalackkal is gyakran találkozhatunk, azonban cégünk kifejezetten a vendéglátó szektor számára dolgozta ki az egyetlen mozdulattal, biztonságosan felszerelhető, jól szabályozható Gastro termékcsaládot.

 

nevtelen_terv_5.jpg

A Gastro Maxi a 23 kilogrammos kapacitásának köszönhetően kiválóan használható az olyan többnapos rendezvényeken, mint egy adventi vásár, ahol nagyobb teljesítményű gázfogyasztás jellemző. Egy ilyen teli palack a kitelepülő cégeknek a sütés, főzés és vízmelegítés mellett a vendégek számára kialakított helyek fűtésekor is jó szolgálatot tesz.

A 11 kilogrammos töltetsúlyú Gastro Mini legfőbb előnye pedig a kis méret, illetve az ebből adódó könnyű mozgathatóság, szállíthatóság. A Gastro Mini népszerűségét tovább növeli a karácsonyi vásárokon, hogy bármely teraszfűtő „hőgombához” egyszerűen csatlakoztatható, ezáltal a nagy téli hidegben is képes némi melegséget biztosítani a különböző könyöklők, sörpadok közelében.

 

nevtelen_terv_6.jpg

Amikor tehát legközelebb hagyják magukat egy kicsit elveszni az egyik adventi vásár sűrűjében, egy pillanatra jusson eszükbe, hogy ennek a varázslatos kavalkádnak a PB-gáz éppolyan nélkülözhetetlen kelléke, mint a fenyőfa, a kézműves pultok vagy épp a sült gesztenye.

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr9315328624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása