Megéri folyamatosan figyelemmel kísérni a Prímagáz Hungária Zrt. híreit és legfrissebb bejegyzéseit. A legfrissebb cikkünkben arról írunk, hogy milyen biztonsági ellenőrzéseken és folyamatokon mennek keresztül a gázpalackok, mire a hivatalos gázcseretelepekre érnek.

pb-gazpalack-felulrol-primagaz-ok.jpg

A PrímaGáz már több, mint 20 éve mindent megtesz azért, hogy a felhasználók a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. A cég fennállása óta nem történt olyan palackkal baleset, amely szabályos módon hagyta el a töltőüzemet. A biztonsági vizsgálatok során a legtöbb folyamat számítógépekkel vezérelt, így az emberi hiba lehetőségét próbáljuk kizárni.

Ha érdekli, hogy miért biztonságos a gázpalack használata és, hogy milyen biztonsági folyamatokon megy keresztül üzemünkben egy gázpalack, kattintson az alábbi gombra:

biztonsagos-a-palack.png

A teljes cikkért kattintson!

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr778453968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása