Novemberben is a szabadban
A terasz az egyik legjobb hely, ahol kellemesen, a szabadban ehetünk, pihenhetünk. Lehet az a sajátunk vagy egy étteremé, mindenképp kellemesebb a kikapcsolódás, mint zárt térben. Egészen addig, amíg le nem hűl a levegő annyira, hogy dideregni kezdjünk, ekkor vesszük igazán hasznát egy kihelyezhető…
Gázlánggal töltik a mobiltelefont
Tudjuk, hogy a palackos gáz az élet szinte minden területén használható. Két fiatal amerikai mérnök felfedezte, hogy a kempingfőző palackjával még a mobiltelefont is feltölthetjük. Egy perc főzőcskézés három perc beszélgetéshez elegendő feszültséget hoz létre, ami bőven elég például egy…
Gesztenyés finomságokkal zárult a Príma főzőverseny
Patay Zoltán és csapata nyerte a fődíjat a Kadarkúti Gesztenyés Napon, a Prímagáz főzőversenyének utolsó állomásán.
A nyertes 25.000 forintos Prímanet utalványt kapott, valamint meghívást a barátaival a Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarháztól egy kóstolóra. A recept megtekinthető a NoSalty.hu…
Marhapofát vágtak és nyertek vele
Különleges recepttel nyert a Club Culinare Hungary nevű főzőcsapat a Soproni Kékfrankos fesztiválon, a Prímagáz főzőversenyén. Marhapofát készítettek kékfrankos barnamártásban, tormás burgonyapürével, amely levette a zsűrit a lábáról. A versenyzés feltétele az volt, hogy ne csak a pohárban, hanem az…
Utolsó vacsora a győztes haluska
Különös története van annak a receptnek, amely megnyerte a Prímagáz főzőversenyét a Vanyarci Haluskafesztiválon.
A szakmai zsűri Vass Éva művét találta a legfinomabbnak, neki jár a Prímanet webáruház vásárlási utalványa, valamint a Rákóczi pálinkakóstoló.
Annak ellenére, hogy milyen elborzasztó…