A terasz az egyik legjobb hely, ahol kellemesen, a szabadban ehetünk, pihenhetünk. Lehet az a sajátunk vagy egy étteremé, mindenképp kellemesebb a kikapcsolódás, mint zárt térben. Egészen addig, amíg le nem hűl a levegő annyira, hogy dideregni kezdjünk, ekkor vesszük igazán hasznát egy kihelyezhető fűtőegységnek, amellyel a kint tartózkodást kitolhatjuk egészen a fagyos napokig. A teraszfűtőkhöz 11 kilogrammos Gastro Mini palackunkat ajánljuk, amely pont illeszkedik a készülékek talpába.

A teraszfűtő berendezések azt a célt szolgálják, hogy még akkor is élvezhessük a szabadban töltött időt, ha már hűvösebb a kinti levegő. Ma már számos különféle típusú és stílusú berendezés kapható, olyanok is, amelyek nem csak a funkciójuk miatt kedveltek, alakjuk, formatervezésük a szemnek is tetszetős. A kisebb, házi használatra szánt készülékek tervezésekor figyelembe vették, hogy könnyen lehessen mozgatni, valamint összeszerelni és szétbontani a tároláshoz.

Teraszfuto_hosugarzas.jpg

Teraszfűtők vásárolhatók a www.primanet.hu online műszaki szakáruházban, az alábbi linken: http://www.primanet.hu/talalati_lista/?keyword=teraszf%C5%B1t%C5%91&order=relevance

A teraszfűtők szabadtéri rendezvényeken is jó szolgálatot tesznek. Ebben az esetben természetesen több eszközre van szükség. A piacon kapható készülékek teljesítménye 4-14 kW közötti. A legnagyobb teljesítményűeket kifejezetten éttermeknek, cateringgel foglalkozó cégeknek ajánlják. A készülékek 4-5 méteres kört tudnak besugározni, a modernebbek dönthető fejjel készülnek, így irányítani lehet, hová adjanak nagyobb hőt.

Legújabb palackcsaládunk egyik tagját, a Gastro Mini-t úgy fejlesztettük, hogy pontosan beférjen egy teraszfűtő készülék aljába. A 11 kg-os propán töltetű palackot gyorscsatlakozóval láttuk el, hogy egyszerű legyen a csere is. Ilyen palackkal egy 5 kilowattos készülék 29-30 órát üzemel csere nélkül.

Teraszfutok.jpg

Aktualis_akciok_gomb.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr705617925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: PB-gáz PB-gázpalack teraszfűtő hőkandeláber teraszhősugárzó kültéri hősugárzó
süti beállítások módosítása