Patay Zoltán és csapata nyerte a fődíjat a Kadarkúti Gesztenyés Napon, a Prímagáz főzőversenyének utolsó állomásán.

A nyertes 25.000 forintos Prímanet utalványt kapott, valamint meghívást a barátaival a Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarháztól egy kóstolóra. A recept megtekinthető a NoSalty.hu oldalán: Gesztenyés csirkemell hegybíró módra.

Véget ért a Príma Főzőverseny, amelynek online szavazása a NoSalty.hu oldalon zajlott. A selejtezők után a nyertesek gasztronómiai fesztiválokon bizonyíthatták, hogy élőben is olyan finom a művük, mint ahogy az a receptből sejthető.

Az utolsó forduló a Somogy megyei Kadarkúton, a Gesztenyés napon zajlott a hétvégén, a helyszínen Patay Zoltán gesztenyés csirkemelle diadalmaskodott. Akárcsak az előző fordulókban, most is 25.000 forint értékű Prímanet webáruház utalványt, valamint pálinkakóstolót nyert a bajnok.

Primagaz_Fozoverseny_Kadarkut_Gesztenyes_Napok_480px.jpg

Zoltán a főzőverseny oldalán azt írta, hogy a birsalma fanyar íze pikáns összhangban van az édes szőlővel és a mézzel, a gesztenye pedig a köret testességét adja. A recept beküldése óta már többször elkészítette otthon a barátok és a család nagy örömére. A győztes menü elkészítésében Zoltán felesége és rokonai segítettek.
Köszönjük Mindenkinek, aki velünk játszott, tartsatok velünk legközelebb is!

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr955583703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: Príma Főzőverseny Primanet.hu
süti beállítások módosítása