Marhapofát vágtak és nyertek vele
Különleges recepttel nyert a Club Culinare Hungary nevű főzőcsapat a Soproni Kékfrankos fesztiválon, a Prímagáz főzőversenyén. Marhapofát készítettek kékfrankos barnamártásban, tormás burgonyapürével, amely levette a zsűrit a lábáról. A versenyzés feltétele az volt, hogy ne csak a pohárban, hanem az ételekben is legyen soproni kékfrankos bor.
Kompletten berendezett, kitelepített konyha várta szeptember 21-én Sopronban a bátrakat, akik a fesztiválon szerették volna megmutatni, mit tudnak a főzőkanállal. A Prímagáz főzőversenyen nemcsak a tűzhelyet és a hozzávaló energiát (természetesen a PB-gázt), hanem a hozzávalókat is a vállalat állta.
A legfinomabb étel csapatmunka eredménye, a Club Culinare Hungary együttese készítette a Marhapofát kékfrankos barnamártásban, tormás burgonyapürével, ami a helyszíni zsűri kedvence lett. A díj 25 ezer forintos Prímanet vásárlási utalvány, illetve Rákóczi Pálinkakóstolás a csapattagok részére.
Még egy eseményen várják idén a príma szakácsokat, ezúttal a gesztenyés ételek készítőinek van esélyük, hogy bemutassák tudományukat a NoSalty és a Prímagáz főzőversenyén, méghozzá október 12-én, Kadarkúton, a gesztenyefesztiválon. Bekerülni pedig így lehet: http://www.nosalty.hu/prima-fozoverseny
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.