Világító vécépapír, napernyő kutyáknak, egy darabka holdkőzet, zombiapokalipszis túlélőszett vagy épp egy ember, aki beáll egy végeláthatatlan sorba helyettünk. Ma már tényleg nem közhely, hogy az interneten bármit meg lehet rendelni. Miért pont a gázpalack lenne a kivétel? Természetesen nem az, sőt, a Prímaenergia honlapjának vagy akár mobilapplikációjának segítségével úgy juthatsz a szükséges PB-gázhoz, hogy közben az online vásárlás valamennyi előnyét élvezheted – sőt, még annál is többet!

Beléptünk a 2020-as évekbe, amely évtized a szakértők többsége szerint a kereskedelemben (is) az online világ egyre nagyobb térnyeréséről szól majd. Ez a szektor ráadásul már most is jelentős szeletet hasít ki magának a piaci tortából: az eNet kutató és tanácsadó cég 2019-es felmérése szerint a magyar felnőtt internetezők 91%-a (kb. 5,5 millió ember) vásárolt már online, miközben az összes költés már tavalyelőtt átlépte a bűvös 1000 milliárd forintos határt.

A legnépszerűbb termékek sorában semmi meglepő nincs: a hazai weben a számítástechnikai- és a szórakoztató elektronikai eszközök, a divatcikkek, a lakberendezési tárgyak, a könyvek, illetve a játékok hasítanak igazán. Az egyik legdinamikusabb növekedést viszont az utóbbi években az élelmiszerek és egyéb háztartási cikkek forgalmában láthattuk: az adatok szerint ma már több mint 1 millióan a mindennapos bevásárlás egy részét is online végzik.

Márpedig, ha már a tejet is az internetről szerezzük be, miért ne hozatnánk otthonunkba a sütéshez, főzéshez vagy akár a fűtéshez szükséges energiát is? Az alábbiakban röviden összegyűjtöttük, miért érdemes a Prímaenergia online rendelési szolgáltatását választani!

Tényleg csak néhány kattintás az egész! A honlapon keresztül történő gázrendelés nem igényel sem regisztrációt, sem bejelentkezést, a folyamat pedig rendkívül áttekinthető. A rendelési tudnivalókhoz egy 2 perces kisfilmet is feltöltöttünk, amely az elejétől a végéig bemutatja a lépéseket. Legyen szó háztartási-, ipari és kereskedelmi- vagy épp turistapalackokról, garantált, hogy minden egyes vásárló pontosan azt és úgy rendeli meg, amit kinézett magának!

Villámgyorsan megérkezik! A rendelés leadását követően a Prímagázfutár 24 órán belül felveszi a kapcsolatot veled az adatlapon megadott telefonszámon. Kollégánk innentől számítva 10 munkanapon belül ki is szállítja a gázpalacktöltetet, azaz online rendelés esetén is csak egy kis előretervezésre van szükség ahhoz, hogy az energiaellátás folyamatos legyen.

Felejtsd el a nyitvatartási időt és a cipekedést! Ha a bevezetőben említett bérelhető „asszisztens” nem győzött meg senkit, a sorban állás elkerülésének legjobb módja az online vásárlás lehet. Szerencsére PB-gázpalackot is rendelhetünk bárhonnan, akár a kanapéról, stresszmentesen, ráadásul még a különböző helyek nyitvatartási idejére sem kell ügyelnünk közben. A cipekedést pedig nyugodtan bízzuk a gázfutárokra!

Ráérsz fizetni, ha már nálad van! Vitathatatlan, hogy a netes tranzakciókkal kapcsolatban sokakban él egyfajta bizalmatlanság, nehogy az előre átutalt pénz fejében semmi se érkezzen meg. A Prímaenergia szolgáltatása azonban a legcsekélyebb kockázatot sem rejti magában, a megrendelő ugyanis szállításkor, a helyszínen fizeti ki a termékeket, a számlán szereplő ár alapján. Az össze