Világító vécépapír, napernyő kutyáknak, egy darabka holdkőzet, zombiapokalipszis túlélőszett vagy épp egy ember, aki beáll egy végeláthatatlan sorba helyettünk. Ma már tényleg nem közhely, hogy az interneten bármit meg lehet rendelni. Miért pont a gázpalack lenne a kivétel? Természetesen nem az, sőt, a Prímaenergia honlapjának vagy akár mobilapplikációjának segítségével úgy juthatsz a szükséges PB-gázhoz, hogy közben az online vásárlás valamennyi előnyét élvezheted – sőt, még annál is többet!

Beléptünk a 2020-as évekbe, amely évtized a szakértők többsége szerint a kereskedelemben (is) az online világ egyre nagyobb térnyeréséről szól majd. Ez a szektor ráadásul már most is jelentős szeletet hasít ki magának a piaci tortából: az eNet kutató és tanácsadó cég 2019-es felmérése szerint a magyar felnőtt internetezők 91%-a (kb. 5,5 millió ember) vásárolt már online, miközben az összes költés már tavalyelőtt átlépte a bűvös 1000 milliárd forintos határt.

A legnépszerűbb termékek sorában semmi meglepő nincs: a hazai weben a számítástechnikai- és a szórakoztató elektronikai eszközök, a divatcikkek, a lakberendezési tárgyak, a könyvek, illetve a játékok hasítanak igazán. Az egyik legdinamikusabb növekedést viszont az utóbbi években az élelmiszerek és egyéb háztartási cikkek forgalmában láthattuk: az adatok szerint ma már több mint 1 millióan a mindennapos bevásárlás egy részét is online végzik.

Márpedig, ha már a tejet is az internetről szerezzük be, miért ne hozatnánk otthonunkba a sütéshez, főzéshez vagy akár a fűtéshez szükséges energiát is? Az alábbiakban röviden összegyűjtöttük, miért érdemes a Prímaenergia online rendelési szolgáltatását választani!

Tényleg csak néhány kattintás az egész! A honlapon keresztül történő gázrendelés nem igényel sem regisztrációt, sem bejelentkezést, a folyamat pedig rendkívül áttekinthető. A rendelési tudnivalókhoz egy 2 perces kisfilmet is feltöltöttünk, amely az elejétől a végéig bemutatja a lépéseket. Legyen szó háztartási-, ipari és kereskedelmi- vagy épp turistapalackokról, garantált, hogy minden egyes vásárló pontosan azt és úgy rendeli meg, amit kinézett magának!

Villámgyorsan megérkezik! A rendelés leadását követően a Prímagázfutár 24 órán belül felveszi a kapcsolatot veled az adatlapon megadott telefonszámon. Kollégánk innentől számítva 10 munkanapon belül ki is szállítja a gázpalacktöltetet, azaz online rendelés esetén is csak egy kis előretervezésre van szükség ahhoz, hogy az energiaellátás folyamatos legyen.

Felejtsd el a nyitvatartási időt és a cipekedést! Ha a bevezetőben említett bérelhető „asszisztens” nem győzött meg senkit, a sorban állás elkerülésének legjobb módja az online vásárlás lehet. Szerencsére PB-gázpalackot is rendelhetünk bárhonnan, akár a kanapéról, stresszmentesen, ráadásul még a különböző helyek nyitvatartási idejére sem kell ügyelnünk közben. A cipekedést pedig nyugodtan bízzuk a gázfutárokra!

Ráérsz fizetni, ha már nálad van! Vitathatatlan, hogy a netes tranzakciókkal kapcsolatban sokakban él egyfajta bizalmatlanság, nehogy az előre átutalt pénz fejében semmi se érkezzen meg. A Prímaenergia szolgáltatása azonban a legcsekélyebb kockázatot sem rejti magában, a megrendelő ugyanis szállításkor, a helyszínen fizeti ki a termékeket, a számlán szereplő ár alapján. Az összeg készpénzben és bankkártyával is kiegyenlíthető.

A megoldás ott van a zsebedben! Arról, hogy az online rendelés még rugalmasabb legyen, a Prímaenergia ingyenes mobilapplikációja gondoskodik, amely az App Store és a Google Play áruházakból is letölthető! A folyamatosan fejlesztett alkalmazás számos felhasználóbarát funkcióval (pl. térképes kereső, töltöttségiszint-mérés) igyekszik megkönnyíteni a felhasználók dolgát, ráadásul az ezen keresztül végzett vásárlásokkal is – csakúgy, mint a honlapon történő rendelésnél – gyűjthetők SuperShop pontok!

Ha tehát már kellően dizájnossá varázsoltuk a mellékhelyiségünket, és a kutyáknak sem kell aggódniuk többet a tűző nap miatt, itt az ideje, hogy a gázpalackokért is ellátogassunk a világhálóra! Ha a zombiapokalipszis végül elmarad, akkor garantáltan ez a leghasznosabb dolog, amit a netről rendelhetünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr7015490626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gyros jogszabály disznóvágás hőszigetelés használt tartály grillcsirke autógáz disznóölés kürtőskalács Prímagáz PB-gáz PB-gázpalack disznópörzsölő pbgáz Prímagáz Futár Nemzetközi Tiszai Halfesztivál pb gáz konvektor PB palackcsoport Barbecook Gázcseretelep kereső autógázkút PB nyomásszabályozó Prímaenergia PB-gázpalack töltés hőlégballonos gázfelhasználás önkiszolgáló LPG töltés LPG biztonságosan pb-gázpalack
süti beállítások módosítása