Gázpalackok cseréje

Akinek a gázpalack használata régóta a mindennapokhoz tartozik, gondolkodás nélkül hívja a gázfutárt, vagy indul el a kedvenc cseretelepére, ha időszerűvé vált a kiürült palackot telire cserélni.

Azoknak azonban, akik csak most kezdtek el gázpalackot használni (akár a kempingezésnél, akár az újonnan vett házukban, horgásztanyájukon) ismertetünk néhány alapvető lehetőséget.

A gázpalack használata a palack, tehát a tárolóedény megvásárlásával kezdődik. Ezt megtehetjük úgy, hogy üres palackot, például kempingpalackot vásárolunk az interneten (www.primanet.hu), majd elvisszük megtöltetni a legközelebbi cseretelepre. Ezek a kisebb, kemping célú palackok esetében előnyös, hiszen ezeket elsősorban itt vehetjük meg. A nagyobb, 11,5 illetve 23 kg-os háztartási palackokat a cseretelepeken töltötten is megvásárolhatjuk. Országszerte mintegy 3000 cseretelep áll rendelkezésre, a hozzánk legközelebbit a http://www.gazcseretelepkereso.hu/ gyorsan kiválaszthatjuk.

primagazfutar-auto3.jpg

Még kényelmesebb módja a gázpalack beszerzésének és cseréjének, ha egyszerűen felhívjuk a Prímagázfutárt a +36-20/533-3333-as számon, és itt megrendeljük a kívánt palacktípust. A gázfutároknál nemcsak kapható az összes, forgalomban lévő palacktípus, de kívánságra a beüzemelésben is ingyen segítenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr211924467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása