Számos háznál látható, hogy az udvaron, a kertben 3, vagy 5 köbméteres gáztartály áll, ám ez nem feltétlenül jelenti, hogy a lakók így oldják meg a főzést, vagy a vízmelegítést. A leszerelt, forgalomból kivont tartályok is jó szolgálatot tehetnek. Használhatók esővíz, szennyvíz, vegyszerek, olaj, vagy folyékony műtrágya tárolására, de arra is volt példa, hogy pálinkafőzéshez vásárolták.

Időről-időre hirdet eladásra használt gáztartályokat a Prímaenergia Zrt. A tárolóeszközök – miután már nem gáztartályként működnek – még számos célra használhatók. Masszív, 6 mm vastag acélfallal rendelkeznek, ezért számos vegyi anyag – vegyszerek, olaj, folyékony műtrágya – tárolására alkalmasak, de arra is megfelelnek, hogy esővizet, illetve szennyvizet tároljanak bennük. Olyanokról is hallottunk, akik pálinkafőzésre használják.

Érdemes figyelni a híreket a www.primaenergia.hu honlapon, ugyanis mindig közzétesszük, ha használt, leszerelt gáztartályainkat kiárusítjuk.

Általában 3 és 5 m3-es űrtartalmú tartályokat értékesítünk. Amennyiben a megrendelő kéri, akkor felár ellenében felújítjuk a tartályt, így nemcsak esztétikus lesz, de új korrózióvédelmet is kap. Arra is lehetőség van, hogy lecsavarozható nyílást, vagy öntözésre alkalmas szivattyút szereljünk be. Külön kérésre az is megoldható, hogy beton alaptesttel lássuk el.

haz_tartallyal_600px-uj.png

A kisebb tartályok 650, a nagyobbak 950 kilogramm súlyúak. Igény esetén egyedi díjazásért a helyszínre szállítás is megoldható. Mindegyik eszközre egy év átrozsdásodás elleni garanciát vállal a Prímaenergia Zrt.

Ami biztos, hogy a leszerelt tartályban soha többé nem lehet gázt tárolni, erre nyomatékosan felhívjuk a figyelmet!

Felkeltettük érdeklődését üres tartályok iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot most! >>

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr328814996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása