A kirándulók, túrázók nem is kívánhattak volna szebb időt, mint amilyen az idei év vége. Az erdőjárók, hegymászók számára nagy segítség, ha Príma Kemping palackot visznek magukkal, amely a főzéshez, melegítéshez, világításhoz egyaránt felhasználható. A palackokat úgy alakítottuk ki, hogy könnyen hordozhatók legyenek. A kempingpalackok online is megrendelhetők a PrimaNet.hu online szakáruházból.

kirandulas-gazpalackkal-primagaz-primanet.jpg

Akár egynapos túrákhoz is jó szolgálatot tesz a kempingpalack, ha ételt szeretnénk sütni, melegíteni, vagy sötétedéskor világítani vele, de egy hosszabb túrához szinte kötelező beszerezni. Tapasztalt természetjárók tudják, hogy megfelelő energiaforrás nélkül nemcsak kényelmetlen, de kockázatos is elindulni.

A Príma Kemping palack alkalmas főzéshez, sőt kisebb grillkészülékeket is üzemeltethetünk vele, de jó szolgálatot tesz a fűtéshez, vagy gázlámpák működtetéséhez is. A palackot az elmúlt két évben fejlesztettük ki, figyelembe véve a tapasztalatokat és az igényeket. A töltetsúly 2,7 kilogramm, a palack üresen 3,6 kilós, tehát összesen alig több mint 6 kilogramm súlyt kell magukkal vinni a kirándulóknak. Ezért cserébe teljes biztonságban érezhetik magukat, a Príma Kemping gázpalackokat ugyanis nyomáspróbának vetik alá, és kiváló minőségű gázt töltenek bele, amit a zárófólia is tanúsít. A palack nyaka menetes, könnyen illeszthetők hozzá a kiegészítők, amelyeket a PrimaNet.hu-n is megrendelhetnek.

A PrimaNet online szakáruházban a Príma Kemping palackon kívül számos gázpalackot kínálunk. Ezek üresen és gázzal töltött állapotban is megvásárolhatók:

gazpalackok-primagaz.png

A képen feltüntetett árak a 2015-11-18-án érvényes árakat tükrözik

A palackok cseréje sem okozhat problémát, ugyanis országszerte mintegy 30 ponton működnek olyan telephelyek, ahol a kiürült kempingpalackokat töltöttre cserélik. A cserepontok helyéről a www.gazcseretelepkereso.hu oldalon kaphatnak információt, de akik okostelefonnal rendelkeznek, még könnyebben tájékozódhatnak. Nem kell mást tenniük, mint a palack palástján található QR kódot beolvasni a készülékükkel, és máris megjelenik a lista, amelyből kiválaszthatják a legközelebbi pontot. A kirándulók mellett a horgászok is szívesen használják a kempingpalackokat, az éjszakai kiülések során táplálja a gázlámpát, vagy megmelegíthetik rajta az ennivalót, esetleg melegedhetnek a hozzá kapcsolt fűtőtest mellett.

Amennyiben további információra van szüksége, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 06-40/45-50-50-es számon, vagy írjon a Prímagáz vevőszolgálatának a vevoszolgalat@primagaz.hu címre.

Még a jó időben grillezne is? Olvassa el ,,Vénasszonyok nyara grillparti" című cikkünket!

 

Aktualis_akciok_gomb.png

Ne feledje:

PrimaNet.hu online szakáruház
Mert azonnal elérhető! • Mert nincs sorban állás! • Mert biztonságos!

Kedvező árak • Széles választék • Olcsó és gyors kiszállítás
Éjjel-nappal nyitva • biztonságos és kényelmes online vásárlás
Többszörösen minősített megbízható webáruház • Posta Pont Partner
MasterPass/OTPay elfogadóhely • SuperShop kártyaelfogadó webáruház

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr808088132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása