A kerti grilleszközöket nemcsak tisztítani kell alkalmanként, de mivel a szabadban tároljuk őket, az időjárástól is óvni kell szeptember beköszöntével. Különösen igaz ez akkor, ha a kerti grill a nyaralóban van és nem a lakóháznál, mert akkor nem tudunk gyorsan intézkedni, ha elkezd esni az eső. A grillponyvák akkor is jó szolgálatot tesznek, ha csak két sütés között terítjük le a sütőt.


Próbálkozhatunk lepedők, ponyvák, takarók, rongyok használatával, de azok nem fogják annyira megóvni a gépünket, mint egy speciális, erre a célra tervezett és méretezett takaró.

grill-takaroponyva-primanet-grillezes-vedelem-takaro.jpg

A kerti grilltakaró azért is nagyon hasznos, mert az újabb darabok már nemcsak a grillt magát védik, de van bennük hely a grilleszközöknek is, így nem kell a konyhát vagy a fészert telezsúfolni a fogókkal, villákkal, rácsokkal és egyéb kiegészítőkkel. A PrimaNet.hu szakáruházban a grill típusának megfelelő takaróponyvákat kínálunk. Ezek méretpontosak, van bennük hely az alkatrészeknek, így nem keveredik el a rács, a nyárs, vagy az oldallemez, a következő sütéskor így mindent egyben találunk, és gyorsabb az összeszerelés.


A grilltakaró lehet univerzális, vagyis nem típusfüggő, de ha ilyet választunk, előtte feltétlenül mérjük le a készülékünket, nehogy centiken múljon a tökéletes védelem. Több méretben is választhatnak ponyvákat. Ezeket célszerű lesúlyozni, hogy a szél ne vihesse el, vagy hajthassa fel.

grill-takaroponyvak-primanet-grillezes-vedelem.jpg

A képen feltüntetett árak a 2015-09-30-án érvényes árakat tükrözik.

A grilltakarók megvédik a készülékeket az időjárás viszontagságaitól, széltől, esőtől, hótól, ami nagyon fontos az élettartam növelése szempontjából, ugyanis a grillek legnagyobb ellensége a korrózió. A takaró megakadályozza, hogy rágcsálók, rovarok férjenek hozzá a készülékhez, a grillezés során így nem érhet kellemetlen meglepetés egy-egy elpusztult állat miatt.


A grillek szállítása is igényesen megoldható speciális táskákkal, ezek a típusokhoz készült hordozók annyival jobbak, mint egy általános táska, hogy minden alkatrésznek megvan a helye, pont akkorák, amelyekkel kényelmesen el lehet szállítani a sütőnket, ha szükséges. Természetesen a táska egyben takaróként is funkcionál.

Kívánjuk, hogy grillezője jövő évben is ugyanolyan megbízhatóan működjön.

Aktualis_akciok_gomb.png

PrimaNet.hu online szakáruház 
Kedvező árak • Széles választék • Olcsó és gyors kiszállítás
Éjjel-nappal nyitva • biztonságos és kényelmes online vásárlás 
Többszörösen minősített megbízható webáruház • Posta Pont Partner

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr997869742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: faszenes grill gáztartály party grill Primanet.hu Barbecook gázgrill mini grill
süti beállítások módosítása