Palackos gázt rendelni sokféleképpen lehet, ezek közül az egyik legegyszerűbb az online rendelés, amit a Prímaenergia.hu oldalon tehetünk meg, akár egy okostelefonon keresztül is, a cukrászdában ülve, vagy a dugóban araszolva, az autóból.

old-woman-happy-doing-her-shopping-online-using-a-credit-card_s6mmdbrnfe_jpg2.jpg

Sokan még nem tudják, de a https://www.primaenergia.hu/gazrendeles/ oldalon nem csak a leghagyományosabb, 11,5 kilós háztartási palackot lehet megrendelni, de kempingpalackot, 23 kg-os nagyobb palackot, Gastro Mini, Motorikus, Gastro Maxi, Indust és Comfort Maxi palackokat is. Az online rendelés ráadásul mindig házhozszállítással jár, tehát nemcsak a megrendelés kényelmes, de az átvétel is.

Szintén nem kézenfekvő, de az online rendelés egyben az egyik legbiztonságosabb mód is, hiszen a házhozszállítás során bármikor, ingyen kérhetjük, hogy cseréljék is ki a palackot, így annak bekötése mindig szakszerű és biztonságos lesz. Ráadásul a kiérkező szakember arra is felhívja a figyelmet, ha a rendelt palack elhelyezése nem ideális, esetleg veszélyes lenne.

Az online rendelés azoknak is kedvező, akik nem szeretnek az interneten előre, esetleg bankkártyával fizetni, hiszen az itt megrendelt palackokat mindig a kiszállításkor kell kifizetni, ám ilyenkor már választhatunk a készpénzes és a bankkártyás fizetés között.

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr5412615543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...0 .. 0... · http://wece.blog.hu/ 2018.12.13. 11:26:55

Bekötést már nem vállalnak, mert, ahogy a futár elmondta: "volt ebből több baleset", és csak a kapuig hozta, "addig az ő felelőssége"...

Prímaenergia 2018.12.13. 11:28:32

@...0 .. 0...: A gázfutárok feladata a palackok kiszállítása, a gázszerelvény helyes használata már a fogyasztó felelőssége. Természetesen ehhez szaktanácsadást szívesen adunk.
Címkék: autógáz Prímagáz PB-gáz PB-gázpalack Prímagáz Futár Primanet.hu
süti beállítások módosítása