Háromezer-ötszáz literes óriásbográcsban is rotyogott a szegedi halászlé a csongrádi megyeszékhelyen megrendezett 17. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon.

A bogrács méretét jól jellemzi, hogy egyszeri megtöltéséhez csak pontyból huszonnégy mázsát használtak fel, emellé került még hat mázsa vöröshagyma, egy mázsa paradicsom, fél mázsa zöldpaprika, ízesítésül 60 kilogramm fűszerpaprika, 30 kilogramm só, no meg 3 kiló fokhagyma is.

A Prímagáz konyhájában külön verseny zajlott azok között, akik a NoSalty receptpályázatán a legtöbb szavazatot kapták. A helyszíni zsűri döntése alapján Vass Éva harcsapaprikása túrós tésztával lett a nyerő, így Éva kapta a fődíjat, a 25 ezer forintos PrímaNet.hu webáruház vásárlási utalványt. A receptpályázaton a közönség választhatta ki azokat, akik személyes meghívást kaptak a Halfesztiválra. Közülük a helyszínen szakmai zsűri találta a legjobbnak Vass Éva remekművét.

Tiszai_halaszle_fesztival_PrimaFozoverseny_nyertes_Vass_Eva_480px.png

A Prímagáz - NoSalty receptversenyen nemcsak a szakácsok nyerhetnek, hanem a szavazók is. További információk Facebook oldalunkon olvashatók!

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr585507947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: Príma Főzőverseny Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Primanet.hu