A PB-gáz nem csak főzésre jó, olyannyira, hogy a háztartási felhasználáson túl nincs olyan iparág, amely ne fedezte fel volna magának ezt a könnyen kezelhető, hatékony és környezetkímélő megoldást.

Nem csoda, hogy egyik jelentős felhasználási területe az építőipar, mivel a PB-gáz biztonságosabb, mint a gázolajos melegítők, a visszaégés veszélye gyakorlatilag nulla. Ráadásul a fűtőértéke is magasabb, mint az olaj eltüzelésekor, ami igencsak lerövidíti a munkára fordított időt, miközben az alacsonyabb tömeg miatt a készülékek könnyebben mozgathatók.

Ebben a szegmensben a PB-palackok szolgáltatják a szükséges energiát többek között a forrasztáshoz vagy éppen a bitumenes tetőfedéshez, szigeteléshez. De nem csak a kivitelezési munkákhoz alkalmazzák előszeretettel, ugyanis a felújítások, karbantartások során még inkább kiaknázható könnyű kezelhetősége és hatékonysága.

1.jpg

A bitumenes tetőszigetelésnél a szigetelőelemeket felforrósítva, átlapolva illesztik, majd azok kihűlve egységes felületet képeznek.

A PB-gázzal működő hőlégfúvók építkezéseknél kiválóan használhatók számtalan területen, emellett épületek, csarnokok, raktárak, garázsok, műhelyek, sátrak stb. fűtését is egyszerűen és nagyszerűen megoldják. További építőipari felhasználása a propán-bután-gáznak a festékleégetés, gipszszárítás, vagy külső munkálatok során a bitumenolvasztás, útfestés is.

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr2313037828
Nincsenek hozzászólások.
Címkék: PB-gáz PB-gázpalack Prímaenergia
süti beállítások módosítása