Házat szeretne, de a kiszemelt telken nincs bevezetve a földgáz?

 

Semmi baj, erre is tudunk megoldást!

Miután a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) kiírása szerint részben közművesített telket is vásárolhat a támogatási összegből, jogos a kérdés, hogyan oldja meg leendő otthona energiaellátását?

Kézenfekvő válasz a PB-gáztartály, amely a nagyobb  alapterületű házak teljes fűtési, főzési, vízmelegítési igényét is képes kielégíteni.

blog_1878_800x600.png

Két módon is gondoskodhatnak a fűtésről, vízmelegítésről, főzésről azok, akik közmű nélküli telken kezdik el a családi házuk építését. Korábban már írtunk a palackcsoportról, amely a kisebb családi házak ellátására alkalmas. Ha 60-80  négyzetméteres, vagy annál nagyobb otthont szeretnének, akkor a PB-gáztartály telepítése a hosszú távú megoldás. Családi házakhoz a 3, vagy 5 köbméteres tartályt javasoljuk a ház méretétől és a felhasználási szükségletetektől függően.

 

  Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a kapcsolatfelvétel gombra kattintva!

 

A PB gáztartály egész évben megbízható ellátást ad, mindig egyenletes minőségű, nagy fűtőerejű gázkeverék áll rendelkezésre. Talán nem mindenki tudja, hogy a PB-gáz fűtőértéke mintegy két és félszer magasabb, mint a földgázé. A tartály utántöltését rendszeresen végezzük, arra is van lehetőség, hogy automatikus érzékelőt helyezzünk el, amely telemetriás módszerrel méri a mennyiséget és jelzi a központnak, ha szükséges a töltés.

Gazdasági szempontból nagy előny, hogy nem kell rendelkezésre állási díjat fizetni, ellentétben a földgázzal. A Prímagáz Hungária Zrt. nagy tapasztalattal rendelkezik a PB-gáztartályok telepítésében, hatósági engedélyek birtokában szinte a teljes folyamatot elvégezzük a tervezésen át, a telepítéstől az üzemeltetésig.

tartalyos_gaz_csaladi_hazzal.jpg

Már a folyamat kezdetén tanácsadással is rendelkezésre állnak szakértőink. A telepítés a szerződéskötés után 6-8 hét alatt elvégezhető, így könnyen illeszthető az építkezés ütemtervébe. Hatékony megoldás, ahol nincs a környéken – és várhatóan nem is épül ki – vezetékes gázhálózat. Ez a kisebb településeken, tanyákon ma is jellemző. A tartályos gázhoz egyszerűen csatlakoztathatók a meglévő fűtési rendszerek, gázkészülékek.

A PB-gáztartály elhelyezése lehet belső, vagy külső. Utóbbiak közül is megkülönböztetjük a föld feletti, vagy a földalatti kialakítást. A legolcsóbb megoldás, ha külső, szabadon álló tartályt választunk, azonban ezt el kell keríteni, ha a szerződőn kívül más is hozzáférhet.

Amennyiben szeretne többet tudni, vagy megrendelni a tartályos PB-gázt, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken található gombra kattintva:

https://www.primagaz.hu/termekek/tartalyos_pb-gaz/

 

Keresse vevőszolgálatunkat:

Telefon: +36-40/45-50-50 (helyi tarifával hívható szám)

E-mail: vevoszolgalat@primagaz.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr198552334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: Prímagáz PB-gáz gáztartály tartályos PB-gáz
süti beállítások módosítása