Bár a kerthelyiségek csak elvétve vannak nyitva, az előrelátó vendéglátósoknak, nyaralótulajdonosoknak most érdemes gondoskodnia a teraszfűtők beszerzéséről. Több vendéglátóhelyen tapasztaltuk, hogy a dohányos vendégek az udvaron cigarettázhatnak, ahol teraszfűtővel védik őket, hogy ne fázzanak meg az év végi mínuszokban. Ezek a készülékek a téli szezonban is végig üzemelnek.

Mint bebizonyosodott, a teraszfűtők, hőkandeláberek vagy hőgombák beszerzése nem szezonhoz kötött, akad olyan vállalkozó, aki novemberben rendelt nagyobb tételt ezekből az eszközökből.

A teraszfűtők beszerzésekor érdemes figyelembe venni, hogy milyen felszereltséggel kínálják azokat, illetve milyen palackkal üzemelnek. Nem érdemes minden alkatrészt, hozzávalót külön keresgélni, mert ha látszólag olcsóbb is az alapkészülék, az utánajárásra fordított idő, és a kiszállítási költségek jelentősek lehetnek.
A teraszfűtő berendezések közül leginkább a PB-gázzal üzemelők praktikusak, hiszen hordozhatók, ott működnek, ahol éppen szükség van rájuk. A teljesítményük alapján kiválaszthatjuk, mekkora terület besugárzására szeretnénk használni. Egy közepes teljesítményű berendezés általában 20-25 négyzetméteres körben melegít. Természetesen nagyobb területet is be lehet fűteni több készülék alkalmazásával. Nagyon fontos, hogy zárt helyen ne használjunk ilyen eszközt, valamint a 3 méteres körzetében ne tároljunk éghető anyagokat.

A PrimaNet online szakáruházban megvásárolt teraszfűtőket azonnal beüzemelheti, hiszen az ország nagy részén vásárolhat hozzá megfelelő PB gázpalackot. (használja gázcseretelep kereső oldalunkat, melyet elér a http://www.gazcseretelepkereso.hu/ címen). A készülékek talpát úgy alakították ki, hogy a Gastro Mini, valamint az Indust palackok is elférjenek benne. A PB-gázpalackokat gyorscsatlakozóval vagy hagyományos nyomáscsökkentővel kínáljuk, így a beüzemelés egyszerű, biztonságos.
A teraszfűtőket többféle módon is kifizethetik, például bankkártyával vagy utánvéttel. A szállítás költségét átvállaljuk, így minden teraszfűtőt ingyen szállítunk ki a vásárlóinknak.

Lehetőség van továbbá arra is, hogy ún. Príma Kártyát vásároljanak a http://www.primakartya.hu/primakartya/ weboldalunkon: A Príma Kártya külsőre olyan, mint egy bankkártya, alkalmas arra, hogy akár gázcseretelepeken, akár gázfutárnál fizessen vele a tulajdonosa különböző PB gázpalackokért. Segítségével készpénz használata nélkül cserélheti a palackokat. Ezzel a kártyával egyszerűen megoldhatja saját, vagy alkalmazottai biztonságos ellátását, rászorulók támogatását, vagy akár ismerőseik megajándékozását. A Príma Kártyával az érvényes árakhoz képest árengedményt kap. Bővebb információ a Príma Kártyáról az alábbi linken: http://www.primakartya.hu/primakartya/


PrimaNet.hu online szakáruház
Kedvező árak • Széles választék • Olcsó és gyors kiszállítás
Éjjel-nappal nyitva • biztonságos és kényelmes online vásárlás

Aktualis_akciok_gomb.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr776950021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: Primanet.hu teraszfűtő hőkandeláber teraszhősugárzó kültéri hősugárzó Gázcseretelep kereső Príma Kártya
süti beállítások módosítása