Feléledhet a kempingpalackok korszaka

Új kempingpalackot fejlesztett ki, és hozzá országos cserehálózatot hozott létre a Prímagáz, amellyel megoldódik a túrázók régi problémája. Eddig ugyanis a kempingpalackok újratöltése nehézségekbe ütközött, ezentúl azonban mintegy 30 helyen lehet töltöttekre becserélni a kiürült palackokat. Megyeszékhelyeken és a kiemelt turisztikai körzetekben nyíltak meg a cserepontok.

Prima_Kemping_Palack_600px.jpg

Hiánypótlónak szánja új szolgáltatását a Prímagáz. A sátrazás szerelmesei régóta kedvelik a kisméretű palackokat, felhasználják főzésre, melegítésre, kisebb grillezők üzemeltetésére, de például gázlámpák táplálására is az éjszakai horgászat során. Az eddig Magyarországon kézen-közön forgalomban lévő túrapalackok újratöltése azonban nem volt teljes körűen megoldott. Igen kevés helyen lehetett megtölteni a palackokat, de elterjedtek a sportáruházakban kapható, egyszer használatos, eldobható PB gázpatronok is, amelyek azonban nem éppen környezetbarát termékek.

A problémák orvoslására a Prímagáz kifejlesztette a turisták igényeinek mindenben megfelelő megoldást. A 2,7 kilogramm PB-gázt tartalmazó Príma Kemping palack acélból készült, és könnyen hordozható. A hozzá kapcsolódó szolgáltatás előnye, hogy garantált mennyiségű és minőségű töltetet kap a vevő, és a palack hosszú évekig biztonságosan használható. Nem kell otthonról szállítani a palackokat, a csereponton is hozzájuthatnak a kirándulók.

Prima_Kemping_Palack_cseretelepek.png

Az országban mintegy 30 helyen van lehetőség a Kemping palackok megvásárlására és becserélésére. Minden megyeszékhelyen, illetve turisztikailag frekventált körzetben vannak elérhető cserepontok. A palack az okostelefonnal rendelkezőknek megmutatja azt is, hol lehet legközelebb becserélni. Ehhez elég beolvasni a palástra festett QR-kódot, amely a cserepontok listáját tartalmazó weboldalra vezeti a vásárlót.

A Príma Kemping gázpalackot nem töltött, hanem ÜRES állapotban forgalmazzuk a PrimaNet.hu online szakáruházban. 

A camping gázpalackba a következő gáztípusokból, az alábbi mennyiségek tölthetők:
PB-gáz: 2,7 kg (Propán-bután gázpalack, PB palack)
Bután: 3 kg (Bután gázpalack)
Propán: 2,5 kg (Propán gázpalack)

Erre az újra tölthető gázpalackra szerelhető PB-gázpalackra szerelhető LB200C kempinglámpa, vagy hosszú elzárószelep turista gázpalackhoz, vagy elzárószelep fogantyúval turista gázpalackhoz, vagy rövid fém elzárószelep turista gázpalackhoz

A Príma Kemping gázpalack 3 kg, újratölthető, ÜRES állapotú camping gázpalack ára megtalálható a PrimaNet.hu online szakáruházban a kiszállítás felett, az alábbi linkre kattintva.

 

Aktualis_akciok_gomb.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr216599727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: Prímagáz PB-gázpalack Primanet.hu Príma Kemping gázpapack Gázcseretelep kereső
süti beállítások módosítása