A piaci bevezetés után röviddel kipróbálták a Propán Plusz palackokat a professzionális vágással, lángvágással foglalkozó Totál-Gép Kft.-nél, és úgy döntöttek, semmiképp sem használnának mást a továbbiakban.

A cég szóvivője a Propán Plusz előnyei között említette, hogy tisztán lehet vele dolgozni, sokkal kevesebb oxigént kell adagolni hozzá, mint az acetilénhez, és az utolsó cseppig el lehet fogyasztani a palack tartalmát.

A Propán Plusz palackokat kifejezetten ipari felhasználásra, vágáshoz készítettük. Olyan adalékanyagot tartalmaznak, amellyel gyorsabb, tisztább a vágás, mint a hagyományos palackokkal. A piaci bevezetés 2014 első negyedévében kezdődött, az első visszajelzések már megérkeztek a megrendelőktől. A tapasztalatok igazolják szakembereink előzetes várakozásait, ügyfeleink számos előnyét érzik az innovációnak. 

„Néhány hónappal ezelőtt kaptunk egy e-mailt a Prímagáztól, amelyben felhívták figyelmünket az új, vágáshoz készült Propán Plusz palackokra. Miután cégünk, a Totál-Gép Kft. gépgyártással, lángvágással is foglalkozik, felkeltette érdeklődésünket a leírás és kipróbáltuk az új terméket” – mondta el a Totál-Gép Kft. szóvivője. Németh László hozzáfűzte, a palack kipróbálása után úgy döntöttek, semmi mással nem cserélnék le, így acetilénnel, vagy hagyományos PB-gázzal sem. A cégnél meglehetősen sok a megrendelés, így folyamatosan szükség van a palackokra melyet a Prímagáz extra szolgáltatásként a telephelyre szállít díjmentesen.

„Van egy táblázatunk, amely megmutatja, mennyi oxigént kell adagolni az egyes vágófejekkel végzett munkához. Lényegesen kevesebb ez az érték, mint ha acetilént használnánk, vagy a hagyományos PB-gázt, így gazdaságosan üzemeltetjük a CNC vezérlésű lángvágó gépünket.” – hangoztatta a szóvivő.

Németh László a Propán Plusz palackok előnyei között említette, hogy tisztán, precízen lehet vele dolgozni és valóban jó a hatásfoka. A tárolás nem igényel különösebb odafigyelést, csak annyi figyelmet kell rá fordítani, mint bármelyik palackra, a lényeg, hogy ne legyen éghető anyag a közelében.

propan_plusz_palack_vegleges_nezo_250.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr196422619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: Prímagáz Propán Plusz palack
süti beállítások módosítása