Miután beköszöntött a meteorológiai tavasz, egyre többen választják a kiülős, teraszos vendéglátóhelyeket, éttermeket. Az esték azonban még hűvösek, a késő estig nyitva tartó egységek vezetőinek célszerű gondoskodniuk teraszfűtésről, ha nem szeretnék, hogy a vendégek idő előtt távozzanak. Ugyancsak érdemes beszerezni teraszfűtő készülékeket a családi házakba, nyaralókba. A PrimaNet webáruház most akciós áron kínál teraszfűtőket.


Kezdődik a kellemes idő, a napsütéses délutánok a vendéglátóhelyek teraszaira, kerthelyiségeibe csábítják a betérőket. A nap végére azonban lehűl a levegő, ezért szükséges valamilyen teraszfűtésről gondoskodni, hogy a vendégek komfortérzete ne romoljon. Természetesen nemcsak a vendéglátósok számára hasznos, kerti partikhoz vagy hétvégi házakban is jól jön, ha a társaság belemerül a beszélgetésbe. Ha működik a teraszfűtő, a késő délutáni, esti hideg nem fog véget vetni a jó hangulatnak.

Teraszfutok.png
A teraszfűtő berendezések közül leginkább a PB-gázzal üzemelők praktikusak, hiszen hordozhatók, ott működnek, ahol éppen szükség van rájuk. A teljesítményük alapján kiválaszthatjuk, mekkora terület besugárzására szeretnénk használni. Egy közepes teljesítményű berendezés általában 20-25 négyzetméteres körben varázsol kellemes időt. Nagyobb területet természetesen be lehet fűteni több készülék alkalmazásával.

Tévhit, hogy a teraszfűtők csak az átmeneti, vagyis tavaszi és őszi évszakokban használhatók, hiszen a nyári napokon is előfordulnak hidegebb esték, vagy akár napközben is lehet rosszabb időjárás. Tulajdonképpen csak a legkeményebb téli napokon nem tudnak elég meleget adni, az év nagyobb részében jó szolgálatot tehetnek.

A teraszfűtők táplálásáról 11,5 kg-os PB-gázpalack gondoskodik, amely a talpban helyezkedik el. A gyújtás piezoelektromos szerkezettel történik, nem szükséges gyufa, vagy öngyújtó. A teraszfűtők – más néven hőgomba, kültéri hősugárzó, hősugárzó gomba, gázgomba, teraszmelegítő, hőkandeláber, térfűtő - külsőre is illeszkednek a külső környezetbe, a gyártók arra is figyelnek, hogy ne csak praktikus, hanem ízléses is legyen a kivitel. Inox, fehér, antracit, vagy rattan színekben, formákban is rendelhetők. Az elegáns éttermek, szállodák berendezéséhez is jól igazodnak az egyes darabok.

A PrimaNet webáruházban most kedvezményesen vásárolhatók teraszfűtők. A PrimaNet-en részletes leírás alapján dönthetnek a vásárlók arról, melyik készülék a megfelelő. Nemcsak az akciós, hanem az összes teraszfűtőre vonatkozik az ingyenes kiszállítás lehetősége.

ingyenes_kiszallitas.pngA gombra kattintva megnézheti, hogy mely teraszfűtőket vagy hőkandelábereket szállítanak ki ingyen a
PrimaNet webáruházban


Figyeljen rá, hogy működés közben a teraszfűtő 3 méteres körzetében ne tároljon gyúlékony anyagokat!

Aktualis_akciok_gomb.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr406045799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: PB-gázpalack teraszfűtő hőkandeláber teraszhősugárzó kültéri hősugárzó
süti beállítások módosítása