Mire használható egy kiszolgált gáztároló? Kialakítható belőle víztartály, de kiválthatjuk a szennyvíztartályt is, tárolhatjuk benne a permetszert, üzemanyagot vagy éppen a lombtrágyát. A legnépszerűbb felhasználási mód azonban alighanem a lepárló lesz, cefrét vagy pálinkát is tarthatnak a korábbi gáztartályban, akár három- vagy ötezer litert.

Eladó néhány nyugdíjas korba került gáztartály. A Prímagáz időről-időre felülvizsgálja, mennyire felelnek meg a gáztárolás szigorú követelményeinek az eszközök. Amelyikre selejtezés vár, annak új gazdát keresnek. Miután a tartályoknak számos felhasználási lehetősége van, az akciók iránt jellemzően nagy az érdeklődés, természetesen elsősorban a vidéki emberek körében.

A szakemberek kérésre felújítják a tárolókat, igény szerint eltávolítják a szerelvényeket, vagy változtatnak a bemeneti nyílás méretén. A teljes felület három vagy négyrétegű, időtálló korrózióvédő bevonatot kap, még a külső szín is választható. A búvárszivattyú bemenetét is kiépítik, ha valaki víztárolásra és locsolásra szeretné használni. A tartályok fala 6 milliméter vastag, anyaguk acél, űrtartalmuk 3, illetve 5 köbméter.

fekete_tartaly_480px.jpg

feher_tartaly_480px.jpg

Most kedvezménnyel 60-90 ezer forint + ÁFA-tól lehet elvinni egy-egy tartályt. Ez persze kis túlzás, hiszen Toldi sem vinné el egymaga, mivel a tömegük 650 illetve 950 kiló, de az eladó megoldja a szállítást és a helyszínen a daruzást is. Ennek természetesen van némi költsége, a legapróbb részletek is kiderülnek a 'Értékesítési akció a Prímagáznál!' című cikkből. Legkésőbb a készlet erejéig, vagy szeptember 30-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az akciós acéltartályok megtekinthetők:
3014 Hort, külterület, Csányi útfél, Prímagáz telephely
8346 Gógánfa, Rockwool utca, Prímagáz telephely bejáratánál
7084 Pincehely, Dózsa György utca 33., Prímagáz telephely bejáratánál

A bejegyzés trackback címe:

https://pbgazbiztonsag.blog.hu/api/trackback/id/tr315507473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: használt tartály víztartály gáztartály szennyvíztartály
süti beállítások módosítása